“Wiens haan kraait er hier?”

Dit kunstwerk, waarvan de maker niet bekend is, staat hier op de picknicktafel op het terrein van de kinderboerderij aan de Vrijburglaan. Het is een haan gemaakt van diverse materialen: o.a. een kleine binnenste buiten gekeerde band die het lijf en de staart vorm geven, enkele plastic pijpjes die het voetstuk vormen en een stuk verlijmd rubber voor nek en kop. Alles met popnagels tot een geheel gemaakt. Een kwastje verf geeft de finishing touch.
Wij weten niet meer dan dat het kunstwerk is gemaakt door de vader van een medewerker wiens gegevens ontbreken en die het kado deed bij zijn afscheid.
Wie weet er meer over dit kunstwerk te vertellen?

Onze vorige vraag naar de soldaten uit Zaandam/Heemskerk heeft geen bruikbare reacties opgeroepen.

Eventuele reacties graag via het hieronder aan te roepen formulier

Wij maken je attent op onze fotobeeldbank waarin onder de naam ZOEKPLAATJES ook antwoord wordt gezocht bij diverse foto’s waarvan de gegevens niet helemaal duidelijk zijn.

     

    PS: Vergeet niet na invulling op de “verzendbalk” te klikken.

    Verder zijn wij op zoek naar klassenfoto’s of foto’s van andere groepen mensen uit Heemskerk. Neem contact op via dit formulier als u ons van dit soort foto’s kunt voorzien, het liefst met vermelding van namen. Wij nemen ze graag in ontvangst.

     

    Start typing and press Enter to search