Wie kent deze mannen?

Ons nieuwe zoekplaatje betreft een opname van een aantal heren die, -voor zo ver bekend- de tuin rond de Laurentiuskerk opknappen. Wie deze manen zijn en wanneer deze foto werd gemaakt, is voor ons de vraag. Hij is opgenomen in de beeldbank op nummer 11191.

PS: op 12 maart 2018 reageerde Joop van Velsen dat hij de vorige foto waarvan wij de opnameplaats zochten, was tegengekomen in notabene onze eigen beeldbank onder nummer 14220. En dat klopt!!!!!.  Ook Rosanne van Duivenvoorde reageerde op 17 maart en haar reactie is bij de foto opgenomen.

Vul alstublieft uw gegevens in en daaronder een kort bericht. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

PS: Vergeet niet na invulling op de “verzendbalk” te klikken.

Verder zijn wij op zoek naar klassenfoto’s of foto’s van andere groepen mensen uit Heemskerk. Neem contact op via dit formulier als u ons van dit soort foto’s kunt voorzien, het liefst met vermelding van namen. Wij nemen ze graag in ontvangst.

Mail naar HKH

U bent altijd welkom om ons een mail te sturen

Niet leesbaar? Verander code captcha txt

Typ uw zoekterm en klik 'Enter' om te zoeken