Wie herkent dit stuk gereedschap?

Bij de onze verhuizing uit de Kerklaan kwamen een aantal niet-direct herkenbare voorwerpen tevoorschijn waarvan we er hier één tonen. Herkent u de functie van dit stuk gereedschap, laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen en op te sturen.

PS: op ons vorige zoekplaatje reageerde wederom Joop van Velsen met een aantal namen van de gezocht tuinmannen. De foto staat met deze namen in onze eigen beeldbank onder nummer 11191

Vul alstublieft uw gegevens in en daaronder een kort bericht. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

PS: Vergeet niet na invulling op de “verzendbalk” te klikken.

Verder zijn wij op zoek naar klassenfoto’s of foto’s van andere groepen mensen uit Heemskerk. Neem contact op via dit formulier als u ons van dit soort foto’s kunt voorzien, het liefst met vermelding van namen. Wij nemen ze graag in ontvangst.

Mail naar HKH

U bent altijd welkom om ons een mail te sturen

Niet leesbaar? Verander code captcha txt

Typ uw zoekterm en klik 'Enter' om te zoeken