Wie zijn deze nonnetjes?

Deze foto werd in 1954 gemaakt tijdens het bruiloftsfeest van Kees Zonneveld en Nettie Gallee ten huize van meester Gallee die woonde tussen de twee schoolgebouwen aan de Ant. Verherentstraat.
Op de foto staan achter Rie Hoff twee als missiezustertjes uitgedoste meisjes die collecteren namens de Zusters Franciscanessen voor hun missiearbeid. Het meisje rechts is Riet Glorie-de Ruijter (van het Hoge Werfie) die ook de foto aanleverde.

Zij en wij zijn op zoek naar de naam van het meisje links. Geef dit aub door via onderstaand formulier.

Op ons vorige zoekplaatje met de vier kinderen ontvingen wij helaas geen enkele.

Vul alstublieft uw gegevens in en daaronder een kort bericht. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

PS: Vergeet niet na invulling op de “verzendbalk” te klikken.

Verder zijn wij op zoek naar klassenfoto’s of foto’s van andere groepen mensen uit Heemskerk. Neem contact op via dit formulier als u ons van dit soort foto’s kunt voorzien, het liefst met vermelding van namen. Wij nemen ze graag in ontvangst.

Mail naar HKH

U bent altijd welkom om ons een mail te sturen

Niet leesbaar? Verander code captcha txt

Typ uw zoekterm en klik 'Enter' om te zoeken