Op deze pagina willen we de bezoekers van onze website een serie foto’s tonen van een van de meest recente activiteiten van onze vereniging. Klik op de foto die je wilt zien om de diavertoning van de verdere serie te starten. Door tijdens de vertoning uw muis over een foto te bewegen, wordt deze tijdelijk stilgezet; door hem daarna te verplaatsen, gaat de vertoning weer door.

Op 14 juni 2019 werd in het kader van de ‘Bankjesparade’ naast ons Historisch Huis het vijfde bankjesobject onthuld. Het
object werd ontworpen en geproduceerd door kunstenaar Erik Sok die werd geïnspireerd door de agrarische achtergrond en bijbehorende seizoenskleuren van Heemskerk.

Wij wijzen er u op dat u bezwaar kunt maken tegen de publicatie van een foto waarop uzelf staat afgebeeld. U kunt dat doen door een bericht te sturen via het contactformulier op de webpagina Contact en Links, en daarbij als geadresseerde te kiezen voor de webmaster. Wij zullen zonder verdere discussie de betreffende foto uit de serie verwijderen.

Mail naar HKH

U bent altijd welkom om ons een mail te sturen

Niet leesbaar? Verander code captcha txt

Typ uw zoekterm en klik 'Enter' om te zoeken