Op deze pagina willen we de bezoekers van onze website een serie foto’s tonen van een van de meest recente activiteiten van onze vereniging.

Op 2 november 2021 bracht onze fotograaf Hans Blomvliet een bezoek aan de woning en het bedrijf van Piet Diemeer en diens broers. Reden van het bezoek was vooral het vastleggen van de museumcollectie die Piet in de loop der jaren aanlegde en mogelijk binnenkort zal worden afgebouwd.

Een kleine 40 foto’s zijn uitgezocht en bijeengebracht in deze reportage.

Klik op de foto die je wilt zien om de diavertoning van de verdere serie te starten. Door tijdens de vertoning uw muis over een foto te bewegen, wordt deze tijdelijk stilgezet; door hem daarna te verplaatsen, gaat de vertoning weer door.

Wij wijzen er u op dat u bezwaar kunt maken tegen de publicatie van een foto waarop uzelf staat afgebeeld. U kunt dat doen door een bericht te sturen via het contactformulier op de webpagina Contact en Links, en daarbij als geadresseerde te kiezen voor de webmaster. Wij zullen zonder verdere discussie de betreffende foto uit de serie verwijderen.

Start typing and press Enter to search