Homepage HKH Artikelen HKH

Beeldbank Artikelen Historische Kring Heemskerk

1. Zoek op:   aaneengesloten tekst   alle losse woorden (AND)   één van de woorden (OR)

leeg veld : toon alle 376 publicaties

2. Zoeken in veld:           +    Verschijningsjaar:

3. Zoekwoord mag onderdeel van een woord zijn:

4. Resultaat zoekactie sorteren op: Artikelnummer  Auteur(s)  Titel artikel  Ongesorteerd

5. Zoeken in OCR-tekst publicaties: Ja  Neen
Of toon de nieuwe publicaties op internet van laatste : kwartaal (2) ... half jaar (10) ... jaar (22)

Aantal publicaties op internet: 376
Aantal publicaties op intranet: 430
Laatste update: 09-01-2021 (18:52)

Een van de publicaties
(nr. 2010115764):

O.D.I.N. De Aftrap
Klik op plaatje voor verdere informatie.

Waar wordt ZCBS nog meer gebruikt?

Wij maken de gebruiker attent op de verkrijgbaarheid van ons magazine Heemskring gedurende een groot aantal jaren na de verschijning. In verband daarmede publiceren wij in deze beeldbank van de artikelen die daarin verschenenlanger dan 5 jaren terug.
Ten tijde van de oorspronkelijke publicatie was er instemming van de getoonde personen en instanties.
Mocht dat op dit moment niet meer het geval zijn, kunt u als belanghebbende dat kenbaar maken middels ons reactieformulier.
Na ontvangst zullen wij een en ander opnieuw beoordelen en zonodig de publicatie verwijderen.
  = <Naast deze artikelenbeeldbank zijn bij de Historische Kring Heemskerk beschikbaar: