Zoekresultaat:    Diemont, Teun   (in veld: Auteur(s))

1. Artikelnummer: 2004040408
Titel                  : Met dank aan G.J. van Wijk
Auteur(s)         : Diemont, Teun; Zevenhuizen, E.J.A.   --   Rubriek(en) : Bewoners, beroep, biografie; Verenigingszaken HKH
Met dank aan G.J. van Wijk'. Daar eindigt de inleiding mee van dit verhaal. Een bijzondere man met heel veel kennis over Heemskerk. Ook sociaal was hij betrokken bij Heemskerk. Met de oprichting van de Historische Kring Heemskerk was een mijlpaal bereikt.

2. Artikelnummer: 2020041214
Titel                  : Go Stavenuiter
Herinneringen aan leven en werken van de 'onderwijsman' Go Stavenuiter die in februari 2020 op 84-jarige leeftijd overleed.

3. Artikelnummer: 2020111321
Titel                  : Henk Nielen (1912 -1977)
Auteur(s)         : Diemont, Teun   --   Rubriek(en) : Bewoners, beroep, biografie; Bestuur, openbare zaken; Plaats Heemskerk
Over Henk Nielen, gedurende meer dan dertig jaar burgemeester van Heemskerk, het dorp dat uitgroeide van ongeveer 3.000 inwoners in 1940 naar meer dan 18.000 in de jaren zestig tot de bijna 40.000 van nu.

4. Artikelnummer: 2022043034
Titel                  : De Wapenboeken van Marquette
Auteur(s)         : Hoogewerf, Marjo ;Diemont, Teun   --   Rubriek(en) : Kunst en cultuur; Vaderlandse geschiedenis
Wat er vooraf ging aan het ontstaan van twee prachtig ingebonden Wapenboeken die ooit werden gevonden in de hooiberg van Marquette.

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 18 april 2022