Zoekresultaat:    Kranendonk, Joke   (in veld: Auteur(s))

1. Artikelnummer: 2013090000
Titel                  : Historisch Heemskerk: Histerische Kring Heemskerk
Auteur(s)         : Kranendonk, Joke   --   Rubriek(en) : Gebouwen en monumenten; Huisvesting; Verenigingszaken HKH
Medium           : Heemskerkse Courant    Sept 2013
Uitnodiging om eens te komen kijken in het Historische Huis aan de Kerklaan, waar het Historische Kring is gevestigd.

2. Artikelnummer: 2013100000
Titel                  : Nerine Bloemenshow in Kasteel Assumburg
Auteur(s)         : Kranendonk, Joke   --   Rubriek(en) : Bewoners, beroep, biografie; Gebouwen en monumenten; Jubileum
Medium           : Heemskerkse Courant    Okt 2013
Verhaal over de Nerinekweek in Heemskerk. Een eigen bloemensoort die vanuit Heemskerk de hele wereld overgaat.

3. Artikelnummer: 2022042026
Titel                  : Van radiopiraat tot Omroep Heemskerk;
Auteur(s)         : Kranendonk, Joke   --   Rubriek(en) : Plaats Heemskerk; Sport, recreatie en ontspanning
In 1977 wilde de 19-jarige Heemskerker Jos van Heerden graag een regionale radio-zender de ether in krijgen. Medewerking van velen, tegenwerking van officiŽle instanties en diverse verhuizingen later bestaat thans vanuit de Mariaschool aan de Anthonie Verherentstraat Omroep Heemskerk, met RTV Heemskerk (TV) en Heemskerk FM (radio).

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 18 april 2022