Zoekresultaat:    Smit, Hermine   (in veld: Auteur(s))

1. Artikelnummer: 2014010000
Titel                  : Winter in Heemskerk
Auteur(s)         : Smit, Hermine   --   Rubriek(en) : Verenigingen, gezelschappen
Medium           : Heemskerkse Courant    Jan 2014
In een interview met Bert Verduin, verteld Bert over zijn schaatscarrière. Hoe het begon en wat hij heeft gewonnen. Maar ook waar hij heeft geschaatst en ook Jos Niesten wordt herhaaldelijk opgenoemd.

2. Artikelnummer: 2014030000
Titel                  : Herinneringen aan KSA (Katholieke Sociale Actie) en de bioscoop van Heemskerk
Auteur(s)         : Smit, Hermine   --   Rubriek(en) : Bewoners, beroep, biografie; Gebouwen en monumenten; Huisvesting
Medium           : Heemskerkse Courant    Mrt 2014
Interview met Ann Koper door Hermine Smit. Tot 1968 werden er in het Marquette theater/KSA films vertoond. DE gebroeders Henneman hadden de exploitatie overgedaan aan Klaas Kluft. Naast de bioscoop was het cafë van Kloes en aan de andere kant van de boerderij van Ann Koper waren de fietsenwinkel en het taxibedrijf van Van Tunen gevestigd.

3. Artikelnummer: 2014040000
Titel                  : Wereld Tulpen uit Heemskerk
Auteur(s)         : Smit, Hermine   --   Rubriek(en) : Bewoners, beroep, biografie; Bedrijf en onderneming; Agrarisch leven
Medium           : Heemskerkse Courant    Apr 2014
Interview door Hermine Smit over het tulpen kweken vroeger en nu met Marius Duin. Is er nog wel toekomst in de bollen? Vraag ik aan Marius. Hij ziet nog steeds kansen. Hij verbouwt nog 9 verschillende soorten.

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 7 december 2018