Zoekresultaat:    Vet, Ria.   (in veld: Auteur(s))

1. Artikelnummer: 2008114550
Titel                  : Monumentaal Heemskerk
Auteur(s)         : Zevenhuizen, E.J.A.; Vet, Ria.   --   Rubriek(en) : Bestuur, openbare zaken; Gebouwen en monumenten; Plaats Heemskerk
Tijdens de vergadering van de Heemskerkse gemeenteraad van 29 maart 2007 liet de fractie van GroenLinks weten zich zorgen te maken over de panden in de gemeente die wel een historische waarde hebben maar niet op een officiŽle monumentenlijst staan. Wanneer voor dergelijke panden een sloopvergunning wordt aangevraagd kan die, vanwege het ontbreken van de beschermende status, niet worden geweigerd. In een motie riep de fractie Burgemeester en Wethouders daarom op om, met hulp van de HKH, de bestaande monumentenlijst nog eens tegen het licht te houden en te actualiseren. De motie werd door alle fracties gesteund.

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 30 september 2018