Zoekresultaat:    Wijngaarden, van, G.   (in veld: Auteur(s))

1. Artikelnummer: 1996113341
Titel                  : Aginus Seret, burgemeester
Auteur(s)         : Wijngaarden, van, G.   --   Rubriek(en) : Bestuur, openbare zaken; Bewoners, beroep, biografie
Over leven en werk van de eerste burgemeester (1852-1923) die niet ook gemeentesecretaris was (tegelijk met hem werd daarvoor benoemd de bekende Herman van Benthem) en onder wiens bestuur van 1907-1923 veel goeds tot stand is gekomen op het gebied van openbare voorzieningen.

2. Artikelnummer: 2001113344
Titel                  : De familie Aardenburg
Auteur(s)         : Monden, Th.J.H. ;Wagner, J.P.;Wijngaarden, van, G.   --   Rubriek(en) : Genealogie, families
Het verhaal met stamboom van de familie Aardenburg begint bij ene Cornelis Aardenburg (ca 1675). Hij trouwt met Marije Cornelisdr. en het is geen wonder dat zij hun eerste zoon, die op 24 juli 1703 in Vogelenzang werd geboren, de naam Cornelis hebben gegeven, een naam die ook verder in de familie nog veelvuldig zal voorkomen. Cornelis is de vroegste Aardenburg die we zijn tegen gekomen. Hij is waarschijnlijk geboren in de bollenstreek, in Zuid Holland.

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 11 december 2018