Homepage HKH Collectie Publicaties HKH Zoekresultaat

Zoekresultaat:    Taal en Paleografie   (in veld: Genre)

1. Boeknummer: 1189
Westfries Woordenboek
Taal en Paleografie -- HO           (1984)    [Pannekeet, Jan]
Deze uitgave van het Westfries Woordenboek kwam tot stand dankzij de steun van het Anjerfonds Noord-Holland en het Dr.J.E. Baron de Vos van Steenwijkfonds.
St. Uitg. Noord-Holland;  15x21;

2. Boeknummer: 1458
Juridisch Latijn
Naslagwerken; Scholen en Onderwijs; Taal en Paleografie -- HO           (1986)    [Gokkel, mr.H.R.W. en Wal, mr. N. van der]
In het juridisch vakjargon komt vrij veel Latijn voor. Veel aankomende studenten hebben geen gymnasiale vooropleiding meer, terwijl de vereiste basiskennis van het Latijn steeds beperkter wordt.
Samson H.D. Tjeenk Willink;  13x19;

3. Boeknummer: 1459
De oude Nederlandse maten en gewichten, Deel 3
Taal en Paleografie -- HO           (1983)    [Verhoeff, J.M.]
Publicaties van het P.J.Meertens-instituut voor Dialectologie, Volkenkunde en Naamkunde van de Koninklijke Nederlandsche Academie voor Wetenschappen
P,J,Meertens-Instituut;  16x34;

4. Boeknummer: 3483
Beknopte handleiding t.d.kennis vn Nederlandse oude schrift
Genealogie; Taal en Paleografie -- CBG           (1943)    [Brouwer, H.]
Met een korte leidraad ten diensten van hen, die de genealogie wensen te beoefenen.
A.Rutgers, Naarden;  12,5x19;

5. Boeknummer: 5223
Middennederlandsch Handwoordenboek
Naslagwerken; Taal en Paleografie           (1911)    [J.Verdam]
Woordenboek uit het begin jaren 1900.
Martinus Nijhoff, Den Haag;  17x26;

6. Boeknummer: 5341
Het hele jaar door,
Geschiedenis; Nostalgie; Taal en Paleografie -- HE              [Bruggeman, J.W. en Kaspers, J.]
Stilleesboek met vragen en opdrachten. 12. de Fabrieksspion; 2. Het Rode Kruis, Naastenliefde in praktijk; 3. Zeg het met spreekwoorden; 4. de Storm; 5. De krant, een dagelijkse nieuwsbron; 6. Het verhaal van Joeko; 7. De Bilt verwacht; 8. De antieke vazen; 9. December; 10. Na de ramp; 11. Daffodil, een Nederlandse auto; 12. Wereldruimte en ruimtevaart; 13. Dorp en stad breiden uit; 14. De drie-dorpen tocht; 15. De Paashaas; 16. Aardgas; 17. De Nederlandse huishouding, arbeid geeft welvaart; 18. André als detective I; 19. André als detective II; 20. De wilgen.
Versluys N.V. , Amsterdam;  14,5x21,5;

Laatste wijziging binnen getoonde publicaties: 28 maart 2022