• Dit evenement is voorbij.

Najaarsledenvergadering

28 oktober 2020 op 20:00 - 22:00

Gratis

De Historische Kring Heemskerk houdt op woensdag 28 oktober een louter formele ledenvergadering, waarbij de jaarstukken 2019 ter tafel komen, evenals de begroting 2021. Met het oog op de coronaregels is er in de Jansheeren plaats voor niet meer dan vijftig personen. Omdat er geen ‘programma na de pauze’ is, verwacht het HKH-bestuur echter een minder grote opkomst dan normaal. Op deze vergadering worden uitsluitend leden verwacht die zich bovendien van tevoren zullen moeten aanmelden. Mochten zich meer dan 50 belangstellenden melden, dan wordt mogelijk gekozen voor een vergadering-in-twee-ronden.
Alle leden zullen worden geïnformeerd over de wijze van aanmelden. De informatie zal worden gepubliceerd in de Nieuwsbrief 86 die voor dit doel vroeger zal worden uitgebracht en los van de Heemskring zal worden verspreid.

Datum:
28 oktober 2020
Tijd:
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Jansheeren
Malthezerplein 1
Heemskerk,

Bestuur HKH
Mail naar HKH

U bent altijd welkom om ons een mail te sturen