Zoek Evenementen

Huis van Hilde, Westerplein 6
Castricum, 1901 NA
€10

Lezing in de serie ‘Hilde kan me nog meer vertellen. In de lezing wordt door Wouter Waldus, na een introductie op de opgraving en de berging van de 15e eeuwse IJsselkogge in 2011 bij Kampen uitgelegd hoe de reconstructie van het scheepswrak is aangepakt

april 2018

Hoe god in Kennemerland verscheen

april 12 op 20:00 - 22:00
Huis van Hilde, Westerplein 6
Castricum, 1901 NA
€10

Lezing André Numan in de serie ‘Hilde kan me nog meer vertellen. In de eerste helft van de achtste eeuw veroveren de Franken ‘Frisia ulterior’, het gebied tussen de Oude Rijn in het zuiden en het Vlie in het noorden. Aansluitend wordt de bevolking gekerstend door Angelsaksische monniken. Dan ook krijgt Kennemerland de eerste kerken.

Voorjaarsledenvergadering

april 18 op 20:00 - 22:30
Jansheeren, Malthezerplein 1
Heemskerk,

De eerste ledenvergadering in het nieuwe onderkomen. Nadere gegevens worden nog bekendgemaakt. Let op: plaats en datum zijn gewijzigd ten opzichte van de vermelding in de Nieuwsbrief van november 2017!

+ Exporteer Evenementen
Mail naar HKH

U bent altijd welkom om ons een mail te sturen

Niet leesbaar? Verander code captcha txt