JARIGE LAURENTIUS IN PRACHTIGE HEEMSKERKSE BLOEMENPRACHT!

De enthousiaste kwekers van “UitHeemskerk.nl” willen wederom hun producten showen op een unieke locatie waar alle Heemskerkers van mee kunnen genieten. In 2013 waren er twee prachtige bloemenexposities, in Chateau Marquette ter gelegenheid van de viering van 950 jaar Heemskerk en een Nerineshow in kasteel Assumburg.


Het bestuur van het comité Bloemen uit Heemskerk is op zoek gegaan naar een geschikte locatie en kwam terecht bij de Laurentiuskerk. 
De kerk viert dit jaar het 125-jarig bestaan. Deze locatie sluit perfect aan bij de doelstelling van het comité om zoveel mogelijk logo-125-jaar-laurentiusmensen te laten genieten van de producten uit het Heemskerkse tuindersgebied. 
Alle bloemisten uit Heemskerk zijn aangeschreven waarvan een grote groep meteen enthousiast was. 
Met deze bloemisten: Olaf de Ruyter, Bloemenhuis Bachplein, De Eeuwige Lente, Marty Sinneger, Floral Design en Rinus de Ruyter bloemisten gaan we aan de slag om er weer een geweldige show van te maken.
 De bijzondere samenwerking tussen de bloemisten en hun verschillende stijlen zal uiteindelijk uitmonden in een spectaculaire kerkversiering waarbij het 125-jarig feest een bloemrijk en extra feestelijk gebeuren gaat worden.
Dit alles gebeurt op non-profit basis, alle bloemisten en hun medewerkers werken hier vrijwillig aan mee! Dit is een unieke situatie!
Medewerking wordt verleend door vrijwilligers op allerlei gebied.

Ook de bloemendames van de Laurentiuskerk komen met raad en daad ons terzijde staan.
Er zijn optredens van koren, organisten en een officiële opening door spreker/boegbeeld Piet Diemeer en Pastoor Deken Cassee.
En natuurlijk de kerkelijke vieringen op zaterdagavond 24 september en zondagochtend 25 september met zangkoren. (zie het programma Laurentiuskerk 125-jaar)
Dit evenement vol met muziek, geur en kleur zal te bewonderen zijn van vrijdag 23 sept t/m zondag 25 sept.

Alle Heemskerkers en niet-Heemskerkers zijn van harte welkom om dit prachtige bloemrijke spektakel te komen aanschouwen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search