RUILBEURS PLAATJESBOEK JUMBO

RUILBEURS PLAATJESBOEK JUMBO

‘Het dorp Heemskerk, van toen en nu’

Veel mensen hebben al gebruik gemaakt van mogelijkheden om onderling te ruilen. En dat was mooi om te merken! De sluitingsdatum van de Jumbo-actie op zondag 15 mei. Die dag is de laatste dag om nog plaatjes te krijgen bij uw boodschappen. Maar 21 mei dus nog een kans om door te ruilen uw verzameling zo compleet mogelijk te maken.

Zaterdag 21 mei tussen 10.00 en 13.00 uur is er een Ruilbeurs voor de spaarders van de plaatjes van het Jumboboek ‘Het dorp Heemskerk, van toen en nu’.

In de St. Mariaschool aan de A.Verherentstraat bij de Historische Kring Heemskerk bent u dan welkom.

Hoe gaan we dat doen!?!

  • Als u komt, neemt u dan een lijstje mee met uw naam erop en de nummers die u nog nodig heeft.
  • Bij binnenkomst vragen we u als eerste stap uw dubbele plaatjes die u zelf heeft in te leveren. Die zullen we ordenen voor de aanvulling van de bakjes waaruit u als tweede stap de nummers kunt krijgen die u zoekt (in zoverre aanwezig)
  • De tweede stap is dan ook dat u zich na het inleveren met uw lijstje kunt meldt bij de tafel waar we geordende bakjes op nummer hebben staan. Daaruit zoeken wij dan de nummers waar u nog naar op zoek bent.

Het kan zijn dat er dan nog wat nummers overblijven. Dat noteren we op uw briefje. U kunt er dan voor kiezen later nog weer even langs te komen, want het kan goed zijn dat, met het inleveren door andere mensen van hun dubbele plaatjes waarmee we ter plekke de bakjes regelmatig aanvullen, de gemiste plaatjes alsnog in de bakjes terecht zijn gekomen

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search